Facility management

Ønsker du at realisere markante tidsmæssige og økonomiske besparelser med yderligere fordele som én leverandør – én regning – én kontaktperson?


Vi varetager dagligt sekundære funktioner for virksomheder, bolig- og ejendomsselskaber samt erhvervsmæglere i form af en række forskellige serviceydelser og specialiserede tjenester inden for facility service segmentet…!


Kundetilpassede løsninger

Vores samarbejde begynder med at forstå jeres forretning og jeres behov. Derefter kan vi udvikle en skalérbar løsning, som let kan tilpasses jeres ønsker.

Få fuld fokus på kerneforretningen

Hos ABCare Danmark ApS sætter vi os grundigt ind i jeres servicebehov og tilbyder en løsning, som frigører jeres ressourcer. Det giver jer mulighed for at fokusere på kerneforretningen. ABCare Danmark ApS kan tilbyde alle løsninger, enten som enkeltservice eller som en integreret facility serviceløsning.

Da ingen Facility Management behov er ens og kravene løbende ændres, er vores mål at opnå fuld fleksibilitet og tilpasning af vore serviceydelser, i tæt dialog og samarbejde med vore kunder.
Med en samlet Facility Management løsning får din virksomhed en samarbejdspartner, der i konstruktiv dialog med din virksomhed organiserer og leder service- og støttefunktionerne med udgangspunkt i tillid, samarbejde og fleksibilitet.
En Facility Management løsning vil altid være specifikt tilpasset til din virksomhed. Vi arbejder aktivt på at forme et team, der understøtter din virksomheds behov og kultur på den bedst mulige måde.

LÆS MERE

VI TILBYDER OGSÅ


DOWNLOAD SEKTION

SERVICEBROCHUREKONTAKT OS

Tlf: +45 4343 6323
Mail: info@abcaredanmark.dkTwitter

@ABCareDanmark - 6 år

ABCare Danmarks nye hjemmeside er nu i luften :)

Kontakt os

Ejby Industrivej 2
DK-2600 Glostrup
+45 4343 6323
info@abcaredanmark.dk